CheckSnelle en uitstekende service
CheckDuurzaam en direct trade
CheckDirect contact zonder keuzemenu
CheckSnelle en uitstekende service
CheckDuurzaam en direct trade

UW Specialist in koffie, UNIEK IN SERVICE

Wij zijn een enthousiast familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in koffie en de koffievoorziening op de werkvloer en in de horeca. Vanuit de basis van onze 15 jaar ervaring in de koffiebranche, en ons lidmaatschap van Specialty Coffee Association(SCA) zijn we gestart met ons eigen koffiemerk, DeliCoffee “Slow Roast Coffee”. Met een persoonlijke benadering voorzien wij uw organisatie van betrouwbare koffiemachines, verantwoorde kwaliteitskoffie en een snelle, optimale service.

Ik wil persoonlijk advies

KOFFIE OM TROTS OP TE ZIJN

Bij DeliCoffee zijn we trots op onze koffie. Wij gaan namelijk alleen voor de beste kwaliteit met oog op duurzaamheid. Zo worden onze bonen met de hand geplukt en worden alle koffieblends met zorg geselecteerd en samengesteld door onze eigen gecertificeerde koffiespecialist. We hebben verschillende melanges, dus er is altijd een smaak die bij je past.

De koffiebranderij van DeliCoffee behoort tot de specialty coffee roasters. Dit betekent dat wij onze hoge kwaliteit danken aan onze strenge selectie van koffiebonen uit en authentieke manier van koffiebranden. We hebben passie voor koffie en gaan voor de allerbeste beste kwaliteit, en daar zijn we trots op!

Koffiebonen

GOEDE KOFFIE VERDIENT DE BESTE KOFFIEMACHINE

DeliCoffee helpt u graag met het vinden van uw perfecte koffiemachine op het werk. DeliCoffee is preferred dealer van gerenommeerde merken als o.a. Jura, Animo, Bravilor, Schaerer, WMF en Rheavendors.

Vertrouwen, kwaliteit en transparantie staan bij ons centraal. Wij vinden het fijn om te werken met korte lijnen en vaste aanspreekpunten. Slechts weinig producten zijn zo verweven in ons dagelijkse leven als koffie. Maar wat ons betreft moet het dan wel goeie koffie zijn!

Bekijk onze koffiemachines

SLOW ROASTING

Slow Roasting is een ambachtelijke techniek om de koffiebonen te bereiden. Onze koffie wordt extra langzaam geroosterd op een lage temperatuur. Hierdoor krijgt iedere koffieboon de kans om zijn volle smaak vrij te geven. Zo bent u bij iedere koffiemelange verzekerd van een unieke, karakteristieke smaak.

FAIR TO FARMERS

Direct van de boer(in) voor een eerlijke prijs. DeliCoffee koopt gecertificeerde en niet-gecertificeerde koffies in. Gecertificeerde koffies worden verkocht tegen een minimumprijs, die de boer altijd een  goede prijs garandeert.

OOG OP DUURZAAMHEID

CO2 Neutraal

DeliCoffee blijft zich verbeteren. We zijn ons bewust van de social impact en zullen steeds meer verduurzamen. Daarom is per 1 januari 2022 onze branderij, als eerste in Nederland, volledig co2 neutraal.

Recyclebaar

Onze koffiemachines bestaan voor 98% uit herbruikbare onderdelen en hebben energie bespaar standen voor een energie zuinigere koffiemachine. Van onze BRITA waterfilters worden de bekende poppetjes gemaakt. Het kunststof van de filters wordt hergebruikt en gaat naar de playmobiel fabriek in Dieterhofen, Duitsland.

Mokarico biologisch koffiebonen firenze

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

Eén belletje en DeliCoffee staat voor ons kantoor met versgemalen bonen. Met de snelle service en goede bereikbaarheid van DeliCoffee grijp je nooit mis. En dat is maar goed ook, want de koffie van DeliCoffee is echt een geniet moment voor ons.

 

UBO AGENCY B.V.