CheckSnelle en uitstekende service
CheckDuurzaam en direct trade
CheckDirect contact zonder keuzemenu
CheckSnelle en uitstekende service
CheckDuurzaam en direct trade
Probat

ONTDEK ONZE
slow roasting
KOFFIEBONEN

Slow Roasting is een ambachtelijke techniek om de koffiebonen te bereiden. Onze koffie wordt extra langzaam geroosterd op een lage temperatuur. Hierdoor krijgt iedere koffieboon de kans om zijn volle smaak vrij te geven. Zo bent u bij iedere koffiemelange verzekerd van een unieke, karakteristieke smaak.

Bekijk het assortiment

De koffiebranderij van DeliCoffee behoort tot de specialty coffee roasters. Dit betekent dat wij onze hoge kwaliteit danken aan onze strenge selectie van koffiebonen en authentieke manier van koffiebranden. Het bezoeken van de plantages is een fundamenteel onderdeel van onze koffiebrander, wij weten wie onze koffieboeren zijn en betalen hem een eerlijke prijs. Ons team staat in direct contact met de boeren om zo de karakteristieke en kwaliteit van de groene koffies te leren kennen. Zo worden onze high-quality blends geboren.

 

 

DE perfecte koffie
VERDIENT DE BESTE
KOFFIEMACHINE

Vertrouwen, kwaliteit en transparantie staan bij ons centraal. Wij vinden het fijn om te werken met korte lijnen en vaste aanspreekpunten. Slechts weinig producten zijn zo verweven in ons dagelijkse leven als koffie. Maar wat ons betreft moet het dan wel goeie koffie zijn uit de beste koffiemachine!

Bekijk onze koffiemachines
Cappuccino