CheckSnelle en uitstekende service
CheckDuurzaam en direct trade
CheckDirect contact zonder keuzemenu
CheckSnelle en uitstekende service
CheckDuurzaam en direct trade
Koffie hero

ALLES VOOR IN EN OM uw kopje koffie!

Bij ons draait het niet alleen om koffie en koffiemachines, wij bieden een uitgebreid assortiment aan producten die perfect passen bij uw kopje koffie. Van suiker en melk tot creamer, disposables en cup-a-soup, wij hebben alles wat u nodig heeft voor een complete warme en koude drankenvoorziening. Onze missie is om uw te ontzorgen en uw koffiebeleving naar een hoger niveau te tillen.

Ik wil persoonlijk advies

THEE MET IMPACT

Wij willen jou laten genieten van de perfecte warme dranken voorziening daar hoort ook heerlijke kwaliteitsthee bij waarmee wij samen met jou duurzame & sociale impact kunnen maken. Wij hebben een speciaal Fairtrade assortiment van Trending Tea. Leuk om te weten dit assortiment wordt verpakt door deelnemers van 50|50, onderdeel van het Leger des Heils.

KOUDE DRANKVOORZIENING

Beschikt jouw kantoor nog niet over een frisdrankautomaat, maar overweeg je wel om er eentje aan te schaffen? Vraag dan naar ons aanbod frisdrankautomaten.

Neem contact met ons op

16:00u CUP-A-SOUP!

Voor de lekkere trek of een energiemoment rond het middaguur hebben we dé oplossing: Cup-a-Soup. Met ons uitgebreide assortiment aan Cup-a-Soup smaken, is er altijd wel een smaak die bij jou past! Daarnaast kunt u  bij ons terecht voor Cup-a-Soup office oplossingen zoals de cup-a-soep automaat. Met de Cup-a-Soup Automaat geeft u een extra boost aan uw koffie-hoek.

DISPOSABLES

DeliCoffee, dé koffiespecialist bij uitstek, biedt nu ook een uitgebreide selectie disposables aan. Van milieuvriendelijke koffiebekers tot servetten en roerstaafjes, we voorzien in al uw behoeften. Onze hoogwaardige disposables zijn perfect geschikt voor uw café, restaurant, koffiebar of op de werkvloer. Geniet van kwaliteitskoffie met gemak en stijl, dankzij DeliCoffee’s handige en duurzame disposables. Ontdek vandaag nog ons assortiment en ervaar het verschil.

Neem contact met ons op

BIJPRODUCTEN EN SERVIES

Wij leveren u een compleet aanbod met o.a. mokken, suiker, honing, melk, koekjes en meer.

Natuur

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

Eén belletje en DeliCoffee staat voor ons kantoor met versgemalen bonen. Met de snelle service en goede bereikbaarheid van DeliCoffee grijp je nooit mis. En dat is maar goed ook, want de koffie van DeliCoffee is echt een geniet moment voor ons.

 

UBO AGENCY B.V.