CheckSnelle en uitstekende service
CheckDuurzaam en direct trade
CheckDirect contact zonder keuzemenu
CheckSnelle en uitstekende service
CheckDuurzaam en direct trade
Service en onderhoud

SERVICE & ONDERHOUD

Uw koffiemachine verdient de beste service. Met onze uitstekende dienstverlening kun je er zeker van zijn dat je koffiemachine altijd in topconditie is. Laat ons je helpen om ervoor te zorgen dat je altijd van heerlijke koffie kunt genieten. Onze eigen service afdeling staat klaar om jou te voorzien van uitstekende service.

Neem contact met ons op

UW KOFFIEMACHINE, VERDIENT DE BESTE SERVICE

Onze service start al bij het plaatsen van uw koffiemachine. Nadat u heeft gekozen voor een machine van DeliCoffee begint onze service. Onze koffiespecialist installeert uw machine altijd gratis bij u op de zaak, en stelt hem nauwkeurig voor je af. Hoe moet ik de machine onderhouden? Wij leggen u en uw medewerkers, na de installatie gedetailleerd uit hoe u uw koffiemachine goed onderhoudt. Ook komen wij bij u langs voor preventieve service en onderhoud, zo blijft uw machine in top conditie.

HULP NODIG BIJ STORING?

Toch een storing dan zorgen wij ervoor dat deze in no-time is verholpen. Beloofd! Onze eigen monteurs staan altijd klaar om je te helpen, zodat je zo snel mogelijk weer van je koffiemachine kunt genieten.

VOLLEDIG ONTZORGT, EN ALTIJD GRATIS BIJ U BEZORGT

Elke dag staan wij voor u klaar om uw bestelling zo snel mogelijk aan u te leveren, altijd gratis bij u bezorgd tot in het keukenkastje. Onze bezorgtijden zijn op werkdagen van 8:30 – 17:00 uur. Zo garanderen we dat jij altijd kunt genieten van “echt goede koffie” op het werk.

DE perfecte koffie
VERDIENT DE BESTE
KOFFIEMACHINE

Vertrouwen, kwaliteit en transparantie staan bij ons centraal. Wij vinden het fijn om te werken met korte lijnen en vaste aanspreekpunten. Slechts weinig producten zijn zo verweven in ons dagelijkse leven als koffie. Maar wat ons betreft moet het dan wel goeie koffie zijn uit de beste koffiemachine!

Bekijk onze koffiemachines
Cappuccino

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

Eén belletje en DeliCoffee staat voor ons kantoor met versgemalen bonen. Met de snelle service en goede bereikbaarheid van DeliCoffee grijp je nooit mis. En dat is maar goed ook, want de koffie van DeliCoffee is echt een geniet moment voor ons.

 

UBO AGENCY B.V.