BONEN/ ESRPESSO KOFFIEMACHINE

Jura X6

Wanneer de voorkeur naar zwarte koffiespecialiteiten gaat, er professioneel grote koffie moet worden bereid en heet water op twee verschillende temperatuurniveaus voor thee beschikbaar moet zijn, worden de sterke punten van de Jura X6 meteen duidelijk. Het duidelijk te begrijpen bedieningsconcept overtuigt vooral waar hij door personeel of door de gasten zelf wordt bediend. Natuurlijk kan bij de Jura X6 de positie van alle koffiespecialiteiten op het display worden gewijzigd.

  • Espresso zetsysteem

  • Geadviseerd dagelijks gebruik: tot 80 kopjes

  • Bonenreservoir voor 500 gram koffiebonen, uit te breiden naar 1000 gram

  • 5 liter waterreservoir

  • Zet espresso-koffie en vele varianten

Offerte aanvragen

EEN SOLIDE PROFESSIONAL VOOR ZWARTE KOFFIE EN THEE

De innovatieve AromaG3-molen maalt de koffiebonen altijd vers voor elke bereiding in de juiste fijnheid. Hij werkt precies, twee keer zo snel en met volledig behoud van het aroma. Het pulserend extractieproces (P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd voor korte specialiteiten en zorgt bij ristretto en espresso voor een ware smaakexplosie. Het staand geplaatste TFT-display in combinatie met de grote, duidelijk ingedeelde bereidingstoetsen maakt de bediening ook voor ongeoefende gebruikers uitermate eenvoudig.

TÜV-GECERTIFICEERDE HYGIËNEGARANTIE

Reinheid en hygiëne zijn met name in bedrijven van cruciaal belang. Daarom zorgen geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma’s, in combinatie met speciaal voor de volautomaten van JURA ontwikkelde reinigingsproducten, voor smetteloze hygiëne met één druk op de knop – gecertificeerd door TÜV Rheinland. Hierdoor is de Jura X6 ook voor bedrijven met een HACCP-concept* een uitstekende keuze.

ZO INDIVIDUEEL ALS UW EISEN

Dankzij uitbreidingen met speciaal op de professionele volautomaten van JURA afgestemde bijkomende apparaten, zoals de kit voor verswateraansluiting, de kopjeswarmer of het afrekeningssysteem, ontstaan op basis van de Jura X6 volledig op concrete behoeften gerichte alles-in-één oplossingen voor koffiegenot.

Ook de beste koffie voor uw medewerkers?

Maak direct een afspraak met onze adviseur
of bel ons op 033 888 2951

Vraag om advies