DELICOFFEE EN DUURZAAMHEID

-ONZE KOFFIE IS (H)EERLIJK-

DeliCoffee Koffieservice BV koopt gecertificeerde en niet-gecertificeerde koffie in. Gecertificeerde koffies worden verkocht tegen een minimumprijs, die de boer altijd een goede prijs garandeert. De niet-gecertificeerde koffies kopen wij in op cupprofiel. Hoe beter de koffie ‘cupt’ (smaakt) hoe hoger de prijs. Deze prijzen liggen zeker zo’n 20% boven het normale marktniveau. Daarnaast kopen we Max Havelaar koffies, biologische koffies en Rainforest Alliance koffies in, een label dat staat voor goede zorg voor het milieu en de farm.

VERANTWOORDE PRODUCTEN

Het gebruik van eerlijke en biologische ingrediënten is niet alleen beter voor onze planeet, maar ook nog eens lekkerder. Wij hebben koffies met het Max Havelaar en Rainforrest keurmerk. Daarnaast hebben wij fairtrade thee van het merk Tea of Life. Onze suiker en cacao hebben het fairtrade-zegel en de melk is puur natuur van echte koeien.

RECYCLEBAAR EN HERBRUIKBAAR

Onze koffiemachines bestaan voor 98% uit herbruikbare onderdelen en hebben energie bespaar standen voor een energie zuinigere koffiemachine. Gebruikte kartonnen bekers kunnen worden ingezameld in biologische zakken en brengen we voor recycling naar de papierfabriek. Daar maakt de leverancier er weer nieuwe producten van zoals handdoekjes en toiletpapier. Van onze BRITA waterfilters worden de bekende poppetjes gemaakt. Het kunststof van de filters wordt hergebruikt en gaat naar de playmobiel fabriek in Dieterhofen, Duitsland.

OOK DE BESTE KOFFIE VOOR UW MEDEWERKERS?

Maak direct een afspraak met onze adviseur
of bel ons op 033 888 2951

Vraag om advies