OVER DELICOFFEE

-UW KOFFIETOTAALLEVERANCIER-

DeliCoffee Koffieservice BV is uw koffieleverancier op het gebied van koffie en koffiemachines op het werk, uw bedrijfskantine en in de horeca. We onderscheiden ons met kwalitatief bijzonder goede en ambachtelijke koffie waarbij koffiebeleving centraal staan. Ons kwalitatief uitstekend service apparaat in relatie tot distributie en onderhoud van koffiemachines maakt ons uw totaalleverancier op het gebied van koffie.

UW SPECIALIST IN KOFFIE, UNIEK IN SERVICE

DeliCoffee koffieservice BV is een enthousiast familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in koffie en de koffievoorziening op de werkvloer en in de horeca. Vanuit de basis van onze 10 jaar ervaring in de koffiebranche, en ons lidmaatschap van Specialty Coffee Association(SCA) zijn we gestart met ons eigen koffiemerk, DeliCoffee “Slow Roast Coffee”. Wij hebben een passie voor koffie en kwaliteit.

KOFFIE OM TROTS OP TE ZIJN

De koffiebranderij van DeliCoffee behoort tot de specialty coffee roasters. Dit betekent dat wij onze hoge kwaliteit danken aan onze strenge selectie van koffiebonen en authentieke manier van koffiebranden. Het bezoeken van de plantages is een fundamenteel onderdeel van onze koffiebrander, wij weten wie onze koffieboeren zijn en betalen hem een eerlijke prijs. Ons team staat in direct contact met de boeren om zo de karakteristieke en kwaliteit van de groene koffies te leren kennen. Zo worden onze high-quality blends geboren.

SLOW ROASTING

Slow Roasting is een ambachtelijke techniek om de koffiebonen te bereiden. Onze koffie wordt extra langzaam geroosterd op een lage temperatuur. Hierdoor krijgt iedere koffieboon de kans om zijn volle smaak vrij te geven. Zo bent u bij iedere koffiemelange verzekerd van een unieke, karakteristieke smaak.

PERFECTE KOFFIE VERDIENT DE BESTE KOFFIEMACHINE

DeliCoffee helpt u graag met het vinden van uw perfecte koffiemachine op het werk. DeliCoffee is preferred dealer van gerenommeerde merken als o.a. Jura, Animo, Bravilor, Schaerer, WMF en Rheavendors.

Vertrouwen, kwaliteit en transparantie staan bij ons centraal. Wij vinden het fijn om te werken met korte lijnen en vaste aanspreekpunten. Slechts weinig producten zijn zo verweven in ons dagelijkse leven als koffie. Maar wat ons betreft moet het dan wel goeie koffie zijn!

#IDRINKGOODCOFFEE

OOK DE BESTE KOFFIE VOOR UW MEDEWERKERS?

Maak direct een afspraak met onze adviseur
of bel ons op 033 888 2951

Vraag om advies