KOFFIE OP T WERK

-UNIEKE KOFFIEMELANGES VOOR KOFFIE OP HET WERK-

De koffiebranderij van DeliCoffee behoort tot de specialty coffee roasters. Dit betekent dat wij onze hoge kwaliteit danken aan onze strenge selectie van koffiebonen en authentieke manier van koffiebranden. Het bezoeken van de plantages is een fundamenteel onderdeel van onze koffiebrander, wij weten wie onze koffieboeren zijn en betalen hem een eerlijke prijs. Ons team staat in direct contact met de boeren om zo de karakteristieke en kwaliteit van de groene koffies te leren kennen. Zo worden onze high-quality koffie blends voor op t werk geboren.

Ons koffiebonen assortiment:

Ons freshbrew/ filterkoffie assortiment:

SLOW ROASTING

Slow Roasting is een ambachtelijke techniek om de koffiebonen te bereiden. Onze koffie wordt extra langzaam geroosterd op een lage temperatuur. Hierdoor krijgt iedere koffieboon de kans om zijn volle smaak vrij te geven. Zo bent u bij iedere koffiemelange verzekerd van een unieke, karakteristieke smaak.

DeliCoffee koffieservice, uw specialist voor professionele koffiemachines

DeliCoffee helpt u graag met het vinden van uw perfecte koffiemachine op het werk. DeliCoffee is preferred dealer van gerenommeerde merken als o.a. Jura, Animo, Bravilor, Schaerer, WMF en Rheavendors.

Ook de beste koffie voor uw medewerkers?

Maak direct een afspraak met onze adviseur
of bel ons op 033 888 2951

Vraag om advies