BONEN/ ESRPESSO KOFFIEMACHINE
Jura WE8 Chroom
Waar klanten, medewerkers en gasten van koffie genieten, heerst een prettige sfeer. Koffie zorgt immers voor een ontspannen, communicatieve én productieve omgeving. Wie genot, een grote diversiteit aan koffiespecialiteiten en schoonheid op prijs stelt, maakt met de WE8 een uitstekende keuze. Innovatieve technologieën zorgen voor een ware revolutie op het gebied van koffiegenot.
Espresso zetsysteem
Geadviseerd dagelijks gebruik: tot 30 kopjes
Bonenreservoir voor 500 gram koffiebonen
3 liter waterreservoir
Zet espresso-koffie en vele varianten
KOFFIE SPECIALITEITEN VOOR DE WERKPLEK
Een waterreservoir met een inhoud van drie liter, een bonenreservoir voor 500 gram koffiebonen en een koffieresidubak met een capaciteit van 25 porties maken van de elegante Professional-volautomaat een ideale oplossing op locaties waar dagelijks ongeveer 30 koffiespecialiteiten worden bereid. Innovatieve technologieën zorgen voor een ware revolutie op het gebied van koffiegenot. Toetsen aan de voorzijde en een moderne TFT-display maken de bediening ook voor ongeoefende gebruikers uitermate eenvoudig.
TÜV-GECERTIFICEERDE HYGIËNEGARANTIE
Reinheid en hygiëne zijn met name in bedrijven van cruciaal belang. Daarom zorgen geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma’s, in combinatie met speciaal voor de volautomaten van JURA ontwikkelde reinigingsproducten, voor smetteloze hygiëne met één druk op de knop – gecertificeerd door TÜV Rheinland. Hierdoor is de WE8 ook voor bedrijven met een HACCP-concept* een uitstekende keuze.
MODERNE TECHNOLOGIE
Bij de JURA WE8 kan uit totaal acht specialiteiten worden gekozen. JURA heeft het bereidingsproces voor korte koffiespecialiteiten volledig geperfectioneerd. Daarom kunnen deze met de WE-serie altijd in koffiebar-kwaliteit worden bereid. Voor de optimale maalgraad zorgt de zestraps Aroma G3-molen. Deze maalt de koffiebonen altijd vers, snel en met volledig behoud van het aroma. De variabele zetgroep met een inhoud van 5 tot 16 gram zorgt altijd voor ideale bereidingsomstandigheden. Het door JURA ontwikkelde impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd, doordat het hete water bij ristretto en espresso met regelmatige pulsen en in snelle intervallen door het koffiepoeder wordt geperst.