BONEN/ ESRPESSO KOFFIEMACHINE

BRAVILOR SEGO

De Sego is een veelzijdige, volautomatische espressomachine die compact is en toch alles in huis heeft. Het strakke design, de hoogwaardige materialen en gebruiksvriendelijke bediening maken de Sego breed inzetbaar. Mede dankzij de unieke, gepatenteerde rotatiebrewer is deze espressomachine zeer eenvoudig te reinigen en onderhoudsvriendelijk.

  • Espresso zetsysteem

  • Geadviseerd dagelijks gebruik: tot 80 kopjes

  • Bonenreservoir voor 500 gram koffiebonen, uit te breiden naar 1200 gram

  • Vaste wateraansluiting

  • Zet espresso-koffie en vele varianten

Offerte aanvragen

Download de brochure >

UITSTEKEND VOOR KLEINE KANTOREN, WACHTRUIMTES EN WINKELS

De nieuwe Bravilor Sego is een compacte verse bonen koffiemachine voor het MKB. Alle producten kunnen geprogrammeerd worden en naar wens afgesteld worden. Alles bedien je met het intuïtieve touchscreen display.

VAN ESPRESSO TOT CAPPUCCINO

Met de 2 ingrediënthouders (canisters) voor instantproducten (topping & cacao) en het reservoir voor verse koffiebonen kan je een groot aantal (tot wel 30 verschillende) producten bereiden met de machine. Vergis je niet: melktopping of melkgranulaat is inmiddels een waardige vervanger van verse melk, alleen dan zonder de hinderlijke schoonmaakwerkzaamheden en bijbehorende onderhoudsmiddelen.

EFFICIËNT IN ENEREGIE

Het verwarmingssysteem in de Bravilor Sego is 1 op 1 overgenomen uit de Bravilor Esprecious. Het is een warmtewisselaar die tegelijk water verhit voor thee en daarmee verwarmd de machine ook het koffiewater. Zeer efficient! Deze boiler is ook nog eens goed geïsoleerd om warmteverlies zoveel mogelijk tegen te gaan.

Ook de beste koffie voor uw medewerkers?

Maak direct een afspraak met onze adviseur
of bel ons op 033 888 2951

Vraag om advies