Service en onderhoud

Onderhoud, Service of reparatie van uw koffieautomaat/ koffiemachine

Een goede zorg  voor uw  koffiemachine/ koffieautomaat of espressomachine, in de vorm van onderhoud, is van groot belangrijk om uw machine in optimale conditie te houden. Hiermee kunt u u niet alleen de storingen minimaliseren maar ook een goede smaak van de koffie garanderen en zelfs de levensduur van uw koffiemachine/ koffieautomaat of espressomachine verlengen.

Onze gecertificeerde onderhoudsmonteurs, die rechtstreeks bij de fabrikant zoals  onder andere Animo, Bravilor,  (Douwe Egberts) Necta Wittenborg en Rheavendors zijn opgeleid, kunnen uw automaat in topconditie houden door deze jaarlijks preventief te bezoeken. Mocht er ondanks dit preventieve bezoek toch een storing optreden staan wij voor u klaar om deze storing binnen 24 uur te verhelpen.
DeliCoffee is officieel service partner voor: ANIMO, Bravilor Bonamat, en Rheavendors. DeliCoffee is official prefered dealer van JURA, u kunt daarom ook bij ons ook terecht voor servicen van uw JURA espresso machine, wij zorgen dat uw automaat bij de service fabriek wordt gebracht en na reparatie weer netjes bij u afgeleverd.

Als eindgebruiker kunt u ook bij ons terecht voor
het servicen van o.a. Animo, Bravilor, Rheavendors, (Douwe Egberts) Necta Wittenborg en JURA.

Kwaliteit
Omdat uw koffiekwaliteit ook ons belang is, werkt DeliCoffee aan productvoorlichting en kwaliteitscontrole bij klanten. Op die manier weten wij zeker dat onze producten op de juiste wijze gemaakt en behandeld worden. Wij staan altijd klaar om u als klant te voorzien van raad en tips.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor onderhoud/service of reparatie van uw koffiemachine/ koffieautomaat of espressomachine te bespreken.

 

Contact

DeliCoffee Koffieservice BV
Prins Bernhardstraat 17
3751 CL Bunschoten - Spakenburg
Tel: 033 - 888 29 51
Fax: 31-84 752 2888
Email: info@delicoffee.nl

Algemene voorwaarden

Onze producten

» Instant koffie
» Bonen koffie
» Espresso bonen
» Koffie automaten
» Koffiemachine
» Espresso machine

Merken

» Jura
» Jura impressa
» Rheavendors
» Animo
» Animo optibean
» Bravilor