Over DeliCoffee

Over DeliCoffee
DeliCoffee Koffieservice is totaalleverancier op het gebied van koffievoorzieningen. Wij hebben voor elke bedrijfssituatie koffie, apparatuur en ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij een uitstekende service zijn afnemers van DeliCoffee altijd verzekerd van een heerlijk kopje vers gezette koffie.

Kwaliteit
Kwaliteit speelt een belangrijke rol bij DeliCoffee, Daarom kiezen wij uitsluitend voor de beste kwaliteit koffie en automaten. Eén van onze kwaliteitsmerken is Mocca D’or, the ultimate espresso. Mocca D’or is een koffiebranderij waarbij ambachtelijke topkwaliteit voorop staat. Mocca d’Or zoekt constant naar de allerbeste koffie ter wereld. Met puur ambachtelijk vakmanschap gemelangeerd tot een espresso die kan wedijveren met de absolute top van de markt. DeliCoffee levert u ook Douwe Egbert koffie en automaten.

Bekijk onze film

Totaalpakket
Van horeca tot groothandel, van bedrijven en instellingen tot speciaalzaken, DeliCoffee Koffieservice biedt een oplossing op maat. Met niet alleen koffie, maar ook thee, cacao, topping, melkcups, suikersticks, zoetjes, porselein en ga zo maar door. Met ons extra aanbod aan frisdranken en diverse hygiëne producten maken onze service voor uw onderneming compleet.

Service
Met de DeliCoffee bezorgservice heeft u uw bestelling razendsnel in huis. Door de centrale ligging in Bunschoten – Spakenburg zijn onze klanten in de regio gewaarborgd van een snelle complete en optimale service. Ook zorgen wij voor plaatsing, preventief onderhoud en reparaties. Voor meer informatie klik dan op service en onderhoud.

Max Havelaar
Kiest u bewust voor biologische of fairtrade producten? Ook daarin is DeliCoffee sterk. Wij bieden u een 100% duurzaamconcept. Fair trade koffie, duurzame automaten en recyclebare disposables.

Waarom DeliCoffee Koffieservice
– Maatwerk voor elke locatie
– Gericht op een persoonlijke en duurzame relatie
– Een Razendsnelle complete en optimale service is gewaarborgd
– Geen bezorgkosten
– Gratis proef plaatsing mogelijk

Contact

DeliCoffee Koffieservice BV
Prins Bernhardstraat 17
3751 CL Bunschoten - Spakenburg
Tel: 033 - 888 29 51
Fax: 31-84 752 2888
Email: info@delicoffee.nl

Algemene voorwaarden

Onze producten

» Instant koffie
» Bonen koffie
» Espresso bonen
» Koffie automaten
» Koffiemachine
» Espresso machine

Merken

» Jura
» Jura impressa
» Rheavendors
» Animo
» Animo optibean
» Bravilor