Duurzaamheid

100% Duurzaamconcept

DeliCoffee gelooft in een duurzaam beleid dat rekening houdt met mens en wereld. Producten met de keurmerken Max Havelaar, UTZ, Rainforest Alliance en Bio-producten zijn daar één uiting van. Ook in het eigen bedrijf heeft DeliCoffee echter veel aandacht voor mens en milieu. Daarom hebben wij het Fair Taste Coffee concept bedacht. Een duurzame koffiemachine, met Verantwoorde koffie, fair trade thee en 100% milieu vriendelijke disposables, en dit natuurlijk tegen een Fair prijs.

Beter af met Animo

Behalve lagere kosten, biedt Animo nog veel meer voordeel. Naast een heerlijk kopje koffie heeft u in een handomdraai ook koffievariaties als espresso, cappuccino, caffè latte, la tte machiato, chocolade, thee of melk. Al dan niet per kopje of kan, vers gemalen of instant. Onze machines zijn uiterst betrouwbaar, snel, eenvoudig te bedienen en gemakkelijk in gebruik. Bovendien is Animo een duurzame keuze. Zo zijn de roestvrijstalen machines niet alleen onverwoestbaar, maar ook bijna volledig recyclebaar.

Klavertje Drie

Biologish en fair trade koffie's

Earth Coffee is een biologische espressomelange van 100 % arabica bonen en onderdeel van het vernieuwde Horeca ‘Fairtrade Organic’ assortiment bonen. Earth Coffee is verkrijgbaar als totaalconcept: Van de bonen tot de machine, suiker en servies. Verpakking 8 x 1 kilo

Duurzaam thee concept

Proef de pure, eerlijke smaak van Tea of Life thee en ervaar het zelf. De lekkerste thee voor elk moment van de dag. Tea of Life is Fair-Trade en 100% natuurlijke thee. Met echte stukjes fruit in de vruchtenthee !
meer Tea of LifeContact

DeliCoffee Koffieservice BV
Prins Bernhardstraat 17
3751 CL Bunschoten - Spakenburg
Tel: 033 - 888 29 51
Fax: 31-84 752 2888
Email: info@delicoffee.nl

Algemene voorwaarden

Onze producten

» Instant koffie
» Bonen koffie
» Espresso bonen
» Koffie automaten
» Koffiemachine
» Espresso machine

Merken

» Jura
» Jura impressa
» Rheavendors
» Animo
» Animo optibean
» Bravilor